Vi samler på oplysninger om gamle dage og gamle billeder...
Al historie - også lokalhistorie - er baseret på indsamling af oplysninger om den forgangne tid,  og det er netop også med i vore vedtægter,  at vi skal indsamle og arkivere historiske data om vort lokalområde.

Jo flere åbne øjne og åbne ører, der er med i dette arbejde,  jo større mulighed har vi for at fange sådanne oplysninger,  før de forsvinder for altid.   Derfor er det vigtigt,  at   DU  også bidrager med din viden og er med til at sikre, at gamle fotoalbum, gamle postkort,  gamle breve og dokumenter bliver bevaret for eftertiden.

Man skal naturligvis sikre personlige breve og lignende ved at beskytte dem mod utidig offentliggørelse,  men efter mange år er sådanne breve en vigtig kilde til historien om dagligdagen,  og derfor bør de bevares.

Hvis du har billeder,  dokumenter  - f.eks. aftægtskontrakter og skøder -   i dine gemmer, så vil vi meget gerne høre fra dig og få en snak om,  hvad vi må få eller kopiere til vort arkiv i Lokalhistorisk Forening.

Hvornår er det historie ?    Det er nemt.

I dag er historie i morgen !

Du kan kontakte os med mail   her  eller ringe til formanden  Kai Laursen  på 2144 1370 eller mail: kai.laursen@dukamail.dk


Opdateret d. 22.4.2018